Butik

Genom Helhetshälsan har du nu möjlighet att köpa noggrant utvalda produkter som möter Ulrika Wahlstedts krav på kvalitet. En e-shop är på gång, men tills vidare kan du kontakta Ulrika via e-post för att göra en beställning.

Helhetshälsans produkter

Uppställd blandning av produkter av märket Herba Plus

Herba Plus Örtpreparat
Unikas produkter är specialutvecklade för målinriktad behandling av hälsoproblemens orsaker. Tack vare det har preparaten fått stort erkännande i hälsobranchen och används i dag av naturterapeuter, läkare och andra hälsoterapeuter i hela Norden.

Produkter av märket Eminence står uppställda på en hylla tillsammans med ett par ljuslyktor.

Éminence
Avancerad ekologisk hudvård. Eminence är en världsledande ekologisk hudvårdsserie från Ungern som bygger på handplockade ingredienser från egna ekologiska odlingar. Produkterna är mycket verksamma och ger såväl snabba som långsiktiga resultat.

Homeopatmedel från Pekana står uppradade.

Pekana homeopatmedel
Homeopatiska produkter från Tyskland.

Påsar med te i olika smaker står uppställda på en stenbänk utomhus.

Ulrikas ekologiska Örtte & Gröna Müsli

Ulrikas ekologiska örtte är framtaget utifrån kunskap och gammal tradition. Teerna blandas i små mängder för att bäst behålla aromens och egenskapernas kvalitet. Utöver ordinarie sortiment kan jag även blanda teer utifrån personliga önskemål och behov. 

Det ordinarie sortimentet består av Kvällste, Morgonte, Detoxte, Njurte, Vardagste, Magte, Förkylningste.

Ulrikas ekologiska gröna musli, är en näringsrik, basisk, gluten och nötfri musli. Den kan användas som en bas, där du själv kan lägga till nötter, kokosflingor, kanel eller torkad frukt utifrån vad som passar dig bäst. Tips är att ta 1 tsk – 1 msk till din yoghurt eller gröt tillsammans med lite frukt och bär.

Alpha Plus Näringstillskott

Helhetshälsa Näringstillskott

Thorne