Ansiktsbehandling

En skräddarsydd, djupgående ansiktsbehandling med kraftfulla, ekologiska och biodynamiska produkter från Éminence. Den här behandlingen passar alla hudtyper, även problemhy. Jag skräddarsyr varje behandling och utgår alltid från vad just din hud behöver.

Så här går ansiktsbehandlingen till
Jag inleder behandlingen med en effektiv rengöring och peeling med AHA-syror och enzymer från frukt och bär. Därefter tillför vi ånga för att öppna upp dina porer. Jag lägger därefter en ansiktsmask med näring och antioxidanter, hämtad ifrån naturen. När den fått verka ger jag huden stimulerande och avslappnande massage, tillför serum och en vårdande dagkräm.

Produkterna jag använder

I mina ansiktsbehandlingar använder jag mycket fina, potenta och verksamma produkter utifrån vad naturen kan ge oss.

Eminence – ekologiska och biodynamiska skönhetsprodukter

Jag har jobbat med många olika märken genom åren, men har valt Eminence organic skönhetsprodukter, som ligger i linje med min syn på hälsa: ”inre & yttre skönhet”

Produkterna är fria från paraben, restprodukter ifrån djur, propylene glycol, sodium lauryl sulfates, färg och doftämnen, mineralolja, petroleum, och andra kemikalier.

i produkterna används färska handplockade ingredienser, såsom örter, frukt och bär. En del av produkterna innehåller även rent thermalvatten från varma källor och sjöar med naturliga halter av mineraler och spårämnen. Vidare utsätts inte ingredienserna för värme/upphettning eller uttorkande processer som kan ge sämre kvalitet av näring och aktiva ingredienser. Alla ingredienser används i sitt naturliga ursprung.

3 skäl att välja en holistisk ansiktsbehandling

  1. Behandlingen utgår från ett holistiskt perspektiv, som syftar till att behandla hela människan för en djupgående, långvarig och avslappnande effekt
  2. Vi använder bara ekologiska och biodynamiska produkter med naturliga råvaror, som är snäll mot din hud och vår miljö
  3. Du får en upplevelse utöver det vanliga, som ger optimalt resultat, avkoppling och upplevelse

Pris
55 min – 790 kr

Du kan enkelt boka tid via Boka Direkt. Du kan också ringa/skicka sms eller maila mig vid frågor och för tidsbokning.