Hälsovägledning

Känner du dig trött och sliten? Vill rena din kropp? Har du inflammationer, mag- eller tarmbesvär? Ingen koll på dina kostvanor? Eller har du ont i kroppen utan att veta varför? Då kan hälsovägledning hjälpa dig att må bättre.

Det är inte alltid så lätt att veta varför man har ont, eller är trött och energilös. Ändå längtar vi  efter att må bättre. En hälsovägledning är det som kan göra skillnad. Som kan bli den nystart som förbättrar din vardagshälsa.

Tillsammans går vi igenom vilka problem du har. Jag guidar dig längs vägen och föreslår vad du ska välja för att må bättre och minska din stress i vardagen, med hjälp av kost, näring, örtmedicin, motion och mental träning.

Jag använder mig av irisdiagnostik, QRMA där vi tydligt kan se näringsstatus samt vitaminer och mineraler i din kropp. Därtill använder jag också Frekvensanalys/Bioresonans för att skapa ett individuellt anpassat hälsa- och livstilsprogram. Vill du veta mer? Klicka här.

Min målsättning är att varje person som vänder sig till Helhetshälsan ska få stöd för en optimal hälsa, utifrån sina egna förutsättningar genom förebyggande hälsovård, individanpassade hälso- och livsstilsprogram.

3 skäl att göra en hälsovägledning

  1. Det främjar, stärker och bevarar din hälsa
  2. Det hjälper dig att göra medvetna och hälsosamma val
  3. Hälsovägledning utgår från ett helhetsperspektiv och ser till vårt fysiska, psykiska, emotionella, sociala och existentiella välmående. Allt hänger ihop.

Jag rekommenderar att vi träffas 90 minuter första gången. Därefter brukar 55-30 minuter räcka för uppföljning.

Pris
90 min – 1 490 kr
55 min – 875 kr 

30 min – 490 kr

Du kan enkelt boka tid via Boka Direkt. Du kan också ringa/skicka sms eller maila mig vid frågor och för tidsbokning.

Hälsovägledning – telefonkonsultation

Om du inte har möjlighet att komma till mig erbjuder jag även telefonkonsultation. Du kan vända dig till mig för vägledning inom hälsa, kost, näring, detox och stresshanteringsfrågor. Under samtalet går vi tillsammans igenom vilka problem du har. Jag guidar dig till vad du ska välja för att må bättre när det gäller mat, motion och minskad stress i vardagen.

Första gången vi talas vid rekommenderar jag ett längre samtal på 50 minuter. Därefter räcker oftast en halvtimme för uppföljning.

Pris
50 min – 795 kr
30 min – 490 kr

Du kan enkelt boka tid via Boka Direkt. Du kan också ringa/skicka sms eller maila mig vid frågor och för tidsbokning.