Ulrikas analyser och rekommendationer utgår alltid från var du personligen befinner dig. Alla är unika, och målsättningen är att hitta en öppning som gör att just du kan må lite bättre.

Behandlingar
& konsultationer

HÄLSOVÄGLEDNING

Ibland vet man inte vad orsaken är till att man har ont eller är trött och energilös. Då kan en hälsovägledning göra skillnad. Tillsammans går igenom vilka problem du har och guidar dig till vad du ska välja för att må bättre när det gäller mat, motion och minskad stress i vardagen. I hälsovägledningen ingår irisdiagnostik och konsultation. Om du vill ha djupare kunskap om vad dina problem kan bero på, erbjuder vi olika typer av hälsotester – Hårmineralanalys och Mätning av oxidativ stress.

Med ett enkelt blodprov kan vi mäta den oxidativa stressen. Högt värde av oxidativ stress är ett tecken på obalans i kroppen, att du mår sämre och har ökad risk för att utveckla olika besvär och sjukdomar. Mätresultatet visar hur stort antioxidantskydd du har mot skadliga fria syreradikaler i cellerna. Oxidativ stress är ingen sjukdomsdiagnos, men ger svar på tillståndet i kroppen. Svar på testet får du direkt.

Hälsovägledning: 50 min – 950 kr
Hälsovägledning: 30 min – 750 kr
Hälsovägledning inkl. oxidativ stressmätning: 75 min – 1495 kr

Hälsovägledning kan även ges över telefon, se nedan.

HÄLSOVÄGLEDNING – TELEFONKONSULTATION

Om du inte har möjlighet att komma till Ulrika och de platser hon befinner sig på, erbjuder hon även telefonkonsultation. Du kan vända dig till Ulrika för vägledning inom hälsa, kost, näring, detox och stresshanteringsfrågor. Under samtalet går ni tillsammans igenom vilka problem du har och guidar dig till vad du ska välja för att må bättre när det gäller mat, motion och minskad stress i vardagen. 

30 min – 490 kr
50 min – 795 kr

HÄLSOTEST – HÅRMINERALANALYS

Om du mår dåligt utan att hitta orsaken, stressar mycket eller vill veta vilka obalanser du eventuellt har i kroppen, kan du få svaret genom en hårmineralanalys. Den ger en unik kartläggning av närings- och mineralbalansen i din kropp, den hormonella/endokrina balansen, metabolisk typ och hur den påverkar kroppen.

Kliniska studier visar att ett korrekt samlat hårprov avslöjar kroppens nivåer av mineraler, vitaminer och även tungmetaller. Flera miljoner hårmineralanalyser har gjorts, varav mer än 100.000 i Sverige. Ditt hårprov skickas det till ett analysföretag. Svaret får du inom 3 veckor. Resultatet presenteras i en personlig analysrapport, som Ulrika går igenom med dig och ger förslag till åtgärder.

Läs mer på www.hårmineralanalysen.se.

Analys plus konsultation i samband med provtagning 30 min och telefonkonsultation med genomgång av analysen 30 min: 2 400 kr

ANSIKTSBEHANDLINGAR

En skräddarsydd, djupgående ansiktsbehandling med produkter från Éminence, där Ulrika utgår från just vad din hud behöver. Det ingår en effektiv rengöring och peeling med AHA-syror och enzymer från frukt och bär. Mask med näring hämtad ifrån naturen. Stimulerande massage och en vårdande dagkräm.

55 min – 875 kr

Föreläsningar
& workshops

FÖR FÖRETAG OCH ORGANISATIONER

Ulrika jobbar gärna med förebyggande friskvård för företag och organisationer i form av föreläsningar och workshops, både individuellt och i grupper. Det kan t.ex. handla om stresshantering, kost & näringens betydelse i vardagen, antiinflammatorisk kosthållning eller egenvård.

Kontakta Ulrika för att skräddarsy ett upplägg som passar ditt företag och era behov.

PÅ MASESGÅRDEN

Ulrika föreläser regelbundet på Masesgården för Masesgårdens gäster om bl.a. kost-hälsa-stresshantering och egenvård.

Försäljning
av produkter

Genom Ulrika har du nu möjlighet att köpa noggrant utvalda produkter som möter hennes krav på kvalitet. Konsultera henne via e-post för att göra en beställning. Produkter från följande märken erbjuds:

Herba Plus Örtpreparat
Unika produkter som är specialutvecklade för målinriktad behandling av hälsoproblemens orsaker. Tack vare det har preparaten fått stort erkännande i hälsobranchen och används i dag av naturterapeuter, läkare och andra hälsoterapeuter i hela Norden.

Pekana homeopatmedel
Homeopatiska produkter från Tyskland.

Alpha Plus Näringstillskott

Helhetshälsa Näringstillskott

Thorne

Éminence
Avancerad ekologisk hudvård.