Hårmineralanalys

Mår du dåligt utan att hitta orsaken till ditt hälsotillstånd? Stressar du och känner att det påverkar dig fysiskt? Eller vill du helt enkelt veta om du har några obalanser i kroppen? Då kan du få svar genom en hårmineralanalys.

En hårmineralanalys kartlägger näringsbalanser i din kropp över tid, och avslöjar unik och viktig information om din hälsostatus. Alla kan ha nytta av att göra en hårmineralanalys. Resultatet ger en god inblick i den egna hälsan. Den avslöjar kroppens näringsstatus, ämnesomsättning, viktiga hormonbalanser och hur effektivt kroppen hanterar de olika näringsämnena. Den visar även ansamling av tungmetaller som exempelvis kvicksilver, bly och arsenik.

Brist eller överskott på vissa ämnen kan ge en mängd olika symptom. Och eftersom alla biokemiska processer i kroppen är beroende av näringsämnen är det viktig att du får i dig det som kroppen behöver.

Symtom som kan avläsas i en hårmineralanalys

Lider du av diffusa symptom?
Ibland känner man sig hängig utan att veta varför. Då kan du ha för mycket tungmetaller som belastar din kropp, som orsaka exempelvis ledvärk eller irritation i mage och tarmar. Svaret får du med en Hårmineralanalys.

Blir du ofta sjuk?
Det kan vara ett tecken på obalans av mineraler i din kropp. Mineraler är viktiga för våra olika kroppsfunktioner och fungerar slags ”tändstift”. Hårmineralanalysen visar vilka mineraler som är i balans och vilka du har brist på.

Känner du dig stressad?
Med hjälp av hårmineralanalysen får vi fram hur dina binjurar fungerar. De påverkas nämligen av stress, och då finns risker att halten av kortisol (stresshormon) rubbas.

Vill du veta mer om hårmineralanalys? Läs mer på www.hårmineralanalysen.se.

3 skäl att göra en hårmineralanalys
Du får en detaljerad översikt på din mineralstatus samt balans mellan viktiga näringsämnen
Du får veta om du har en belastning av tungmetaller och ditt eventuella behov av detox
Det är enkelt att utföra och du får en personlig analysrapport och förslag på åtgärder
Du kan enkelt boka tid via Boka Direkt (länk). Du kan också ringa/maila mig vid frågor och för tidsbokning.

Pris
2 400 kr

Analys inklusive konsultation i samband med provtagning 30 min och telefonkonsultation med genomgång av analysen 30 min: