Hårmineralanalys

Om du mår dåligt utan att hitta orsaken, stressar mycket eller vill veta vilka obalanser du eventuellt har i kroppen, kan du få svaret genom en hårmineralanalys. Den ger en unik kartläggning av närings- och mineralbalansen i din kropp, den hormonella/endokrina balansen, metabolisk typ och hur den påverkar kroppen.

Kliniska studier visar att ett korrekt samlat hårprov avslöjar kroppens nivåer av mineraler, vitaminer och även tungmetaller. Flera miljoner hårmineralanalyser har gjorts, varav mer än 100.000 i Sverige. Ditt hårprov skickas det till ett analysföretag. Svaret får du inom 3 veckor. Resultatet presenteras i en personlig analysrapport, som terapeuten går igenom med dig och ger förslag till åtgärder. Kontakta Ulrika för att boka in din hårmineralanalys.

Här kan du läsa mer om hur hårmineralanalysen.

Klicka på bilden för att se den större.

Ulrika Wahlstedt

Ulrika är hälsovägledare inom kost och näring. Hennes filosofi grundar sig på balans mellan det fysiska, mentala och själsliga: hela människan. I sitt arbete erbjuder Ulrika personliga hälsokonsultationer och föreläsningar om bl.a. helhetshälsa och syra-bas-balansen på Masesgården och i Stockholm.